8-månadersfas?(skrevs i tisdags!)

Bjuder på ett inlägg som jag skrev i tisdags och som jag tydligen inte publicerade utan det hamnade som "utkast", smart! I övrigt hoppas jag att ni alla haft en bra helg v Kan för övrigt meddela att Alice sovit bra ett par nätter nu, så hoppas det håller i sig


Ja kära läsare, kanske kan det vara så att vår kära dotter kommit in i den omtalade 8-månadersfasen (hon är ju iofs inte riktigt 8 månader än utan blir det om 9 dagar, men tror det spelar mindre roll)
Jag sitter här och gäspar samtidigt som jag skriver detta då jag är oerhört trött. Lilla donnan har hållit oss vakna inatt kan jag meddela. Hon brukar somna in utan större bekymmer, men har tenderat att vakna lite titt som tätt och känns allmänt rastlös och orolig, hon kommer liksom inte in i sin "djupsömn" utan slumrar lite, vaknar till och gnyr, vrider och vänder sig och bökar, ligger och kikar, skriker lite, slumrar in en snutt igen och så om igen... hon brukar bli lite smått förtvivlad när hon inser att hon har spottat ut nappen också vilket sker konstant, så den får man ge henne om och om och om igen.
Detta verkar ju tydligen vara ett vanligt beteende vid den här åldern, så hoppas det är en övergående fas och att hon snart sover gott igen, lilla hjärtat.


Har med andra ord känt mig lite småsliten idag, skulle lunchat på stan med Kajsa och Camilla och barnen givetvis men de fick komma hem till mig och Alice istället. Mycket trevligt!
Spenderade lite tid i stallet också, lite avkoppling... Men blev lite besviken på ridturen för Conny ville inte riktigt lyssna idag. Skönt att komma ut i naturen en sväng i vilket fall, hämtade sedan ut lite grejer på apoteket och sedan hem för att laga mat och läsa igenom tilldelade kapitel ur en bok vi använder oss av i skolan.
Ska fortsätta läsa i den nu och skriva lite "stolpar"... Boken i sig är egentligen ganska lättläst och intressant men ögonen tenderar ändå att gå i kors. Ha det bra så länge så hörs vi!

Kontrakt

Då har vi skrivit kontrakt med köparen, äntligen blivit klara med försäljningen av vår nuvarande bostad!
Det strulade lite då vi i första skedet av försäljningen var i kontakt med en usel mäklareSvensk Fastighetsförmedling. Som tur var bytte vi sedan mäklare till Rebecca på Fastighetsbyrån och hon har varit jätte bra. Det har varit några turer; lite tjatigt med visningar hit och dit då man måste städa så noggrannt, men nu är det alltså äntligen klart och vi kan se fram emot att flytta in i nya bostadsrätten månadsskiftet april/maj.
Tror det kommer bli jätte fint i det nya. Vi har valt till lite fina tillval.
Badrummet kommer bli helkaklat, vita vanliga kakelplattor på väggarna och små 10x10 svarta kakelplattor på golvet.
Valde även att ha golvvärme och fyra spotlights i borstat stål i taket. Kommoden kommer vara i ek och duschväggarna i glas. Kommer bli underbart med torktumlare ÄNTLIGEN, i badrummet.

I köket kommer vi ha vaniljvita köksluckor och handtag i rostfritt stål. Vitvarorna kommer också vara i rostfritt stål. Kökskaklet kommer vara vita små plattor, sedan kommer vi ha spottar över diskbänken(som alltså sitter fast under skåpen över diskbänken - ist för lysrör)

Har valt så fina tapeter i alla rum, kommer gå mycket i vitt i hall, kök och vindfång. Vårat sovrum kommer ha en jätte fin fondtapet i vit-beige stuk med lite blommor/växtlighet på, vardagsrummet blir en randig tapet i grå-vitt.
Älskar tapeten i Alice rum. Två väggar kommer vara vita, en vägg rosa, och så en vägg med en supersöt tapet med prinsessor och små söta delaljer på, älskar den!

Är nyfiken på hur det inglasade uterummet kommer bli...ååh är så nyfiken på hur ALLT kommer bli snarare! Längtar! Men tror verkligen det kommer bli bra.


Träffade förresten en superdupermegasöt 3-veckors bebis idag. Så underbart kul att träffa er idag Linda, Livia är underbar v

Parga

Jag har känt mig lite som ett punkterat däck idag. Ingen energi över huvud taget. Helt slut. Trött, hängig och glåmig. Ibland har man sådana dagar.
Jag har inte gjort något speciellt. Jag och Alice har hängt i föräldrahemmet. Besökte mataffären för att handla lite. Nu sitter jag i soffan och sneglar på Wallander.

Bokade en resa idag. För mig och Erik. Han fyller 30 i sommar och vi kände att vi ville komma bort till ett romantisk resemål och få tid för varandra. Alice kommer få bo hos sin mormor och morfar den veckan. Det svider lite i hjärtat, var inte lätt att välja om vi skulle åka själva eller tillsammans med henne. Men efter att ha pratat med lite folk och funderat ett tag kände vi att den här resan får bli en "vuxen-resa". Men nästa gång, när gumman är lite äldre och har mer glädje utav att resa iväg, då åker vi allihop! Men just nu kändes det inte som att en 1-åring riktigt skulle uppskatta att åka iväg till ett så varmt land.
Vi ska åka till Grekland, Parga. Marie och Christoffer var där förra sommaren och kunde varmt rekommendera stället och det ser fantastiskt mysigt och pittoreskt ut.
Nu dröjer det inte länge innan Erik kommer hem, han slutar alldeles strax.
Förresten, blir helt varm i hela hjärtat när jag ser den här bilden:
Världens finaste, underbaraste dotter. Hela jag smälter! Jag älskar Dig Alice, så obeskrivligt mycket.
Mitt ALLT vvv

Amazing


Älskade bebis, du är mitt allt v